UPDATES

Giant Home windows Give This Residence A Lantern-Like Look At Night time

[ad_1]

During the day, the large windows allow the natural daylight to filter through to the interior of this modern home.

Swatt | Miers Architects has shared pictures of a home they designed within the city of Atherton, California, that replaces an earlier mid-century construction that the household had owned for a few years.

The house, with its white exterior, has an abundance of home windows, permitting the house to mild up like a lantern at evening.

During the day, the large windows allow the natural daylight to filter through to the interior of this modern home.

Throughout the day, the big home windows enable the pure daylight to filter via to the inside of the house.

During the day, the large windows allow the natural daylight to filter through to the interior of this modern home.

On the rear of the house, there’s house for out of doors entertaining and a swimming pool.

At the rear of this modern home, there's space for outdoor entertaining and a swimming pool.

On the entrance of the house, a path guides guests via the backyard and to the pivoting purple entrance door and entryway.

At the front of this modern home, a path guides visitors through the garden and to the pivoting red front door and entryway.

A protracted, linear infinity-edge water function terminates on the entrance door.

A long, linear infinity-edge water feature terminates at the front door.

The entrance door opens to the entryway that’s been minimally furnished with a bench and low console.

The pivoting red front door opens to the entryway that's been minimally furnished with a bench and low console.

The entryway opens up into the eating space, that’s dwelling to a protracted glass desk and excessive ceilings.

A modern entryway opens up into the dining area, that's home to a long glass table and high ceilings.

Close by, there’s the lounge which has a horizontal window and an identical horizontal hearth on the other wall. There’s additionally a sliding glass door that opens to the yard.

This modern living room has a horizontal window and a matching horizontal fireplace on the opposite wall. There's also a sliding glass door that opens to the yard.
This modern living room has a horizontal window and a matching horizontal fireplace on the opposite wall. There's also a sliding glass door that opens to the yard.

The kitchen and household room are situated via a gap within the wall by the eating space. The kitchen options each mild and darkish cabinetry, whereas a small eat-in space has a wooden desk that enhances the close by built-in desk.

This modern kitchen features both light and dark cabinetry, while a small eat-in area has a wood table that complements the nearby built-in desk.

The first suite can be situated on the primary ground of the house and has a small sitting space going through the backyard.

This modern primary suite has a sitting area facing the garden.

The en-suite toilet features a double vainness and a freestanding bathtub, in addition to a glass-enclosed bathe and bathroom room.

This modern en-suite bathroom includes a double vanity and a freestanding bathtub, as well as a glass-enclosed shower and toilet room.

A free-standing, steel-framed stair is handled like a piece of useful sculpture, hovering above an inside backyard of gravel and a single boulder.

A free-standing, steel-framed stair is treated like a work of functional sculpture, hovering above an interior garden of gravel and a single boulder.
A free-standing, steel-framed stair is treated like a work of functional sculpture, hovering above an interior garden of gravel and a single boulder.
A free-standing, steel-framed stair is treated like a work of functional sculpture, hovering above an interior garden of gravel and a single boulder.

The higher stage of the house contains an workplace and visitor bedrooms in two wings related by a floating bridge with north-facing clerestory home windows above. The house additionally has a health club space.

A modern house with a home gym.

In one other toilet, there’s a darkish accent wall with hidden lighting that contrasts the white vainness and partitions.

This modern bathroom has a dark accent wall with hidden lighting that contrasts the white vanity and walls.
Pictures by Tim Griffith | Design: Swatt | Miers Architects

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *